Jdi na obsah Jdi na menu
 


Myšlenky, které se mi honí hlavou :-)

Přijde den, kdy si každý uvědomí, že obrátit list, je ten nejlepší pocit na světě. :-) Dojde k poznání, že v knize je toho mnohem víc.

article preview

Přijde den, kdy si každý uvědomí, že obrátit list, je ten nejlepší pocit na světě. :-) Dojde k poznání, že v knize je toho mnohem víc.

 

 Než jedna jediná strana na které jste byli tak dlouho zaseknutí a nehýbali jste se kupředu. :-)

V každém člověku je něco, prazáklad života, štěstí a míru. :-)

 

Každý člověk je originální, má v sobě něco o čem třeba ještě neví. Něco neobjeveného a nevyzkoušeného. Vaše největší přednosti a dovednosti vyplují na povrch v pravý čas. :-)

 

Zjistíte, že máte na víc. Nepřejete si, aby s Vámi někdo zametal, jak se mu zlíbí. Chcete vylétnout z hnízda a dokázat vše po čem toužíte. Už Vás nebaví jen sedět a čekat. Na co dál čekat?

Na pátek?

Na volný den?

Na další rok?

Budoucnost Vám leží u nohou právě teď.

Čas máme každý stejný, otázkou je, co s ním uděláme. :-)

 

Máme dvě možnosti: První je dál sedět, stěžovat si na život, jak je o ničem. Házet vinu na lidi kolem sebe, utápět se v lítosti a čekat na zázrak.

Druhá možnost je, se sebrat a následovat své srdce. Dělat každý den krůčky kupředu k vytyčeným cílům a nepolevovat. Nikdy to nebylo jednoduché, ale důležité je vydržet.

 

Úspěch a výsledky se dostaví v nejméně očekávanou chvíli.

Bojuj....

tak dlouho

dokud nevyhraješ...

Neposlouchej negativní myšlenky, 

obklop se lidmi, kteří ti dají najevo, že máš stejnou moc změnit svůj život jako to dokázali oni.

Za každým úspěchem stojí dřina.

Nepřej si, aby to bylo jednodušší, ale

přej si, aby ta cesta stála za to. 

 

Někdy zůstáváme na místě, kde nejsme šťastní? Ale proč je tomu tak? .....

Bojíme se být sami? Je lepší být na místě, kde stagnujeme? Nebo je snad lepší být s někým, kdo Vás nedělá šťastnými? Trávit čas ve společnosti lidí, kteří Vás táhnou dozadu? 

 

Chodíme do práce, která nás nebaví? Děláme první poslední, co se od nás očekává? Vysává práce z nás veškerou energii? Pracujeme v oboru, ke kterému nemáme absolutně žádný vztah a nic nám neříká?

 

Je těžké sebrat sílu a odejít od všeho, co nás nedělá šťastnými?

Když přecházíte most, jedna strana na Vás volá, ať zůstanete tam, kde to znáte. Protože máte jistotu, ale nejste šťastní. Druhá strana Vás láká mnohem víc, protože máte šanci a moc objevit něco nového. Jít za hlasem svého srdce. Dát sbohem tomu, co Vás tíží a dát prostor novému, co k Vám přichází.

 

Je lepší litovat, že něco nezkusíme, nebo sebrat odvahu a vyjít vstříc nekonečnům? :-) 

Někdy je změna přesně to, co potřebujeme na cestě za svým štěstím. Když zabouchneme jedny dveře, otevřou se druhé. Ucítíme proudění nového čerstvého vzduchu. :-)

 

Důležité je nechat minulosti minulostí a jít dál.

Nebát se, riskovat, nechat vše špatné a to zlé za námi. :-) A pokud tohle dokážeme, přeskočíme tu pomyslnou tenkou linii, která nás táhne neustále vzad.

Jednou to přijde...

Nečekaně....

Ale bude to stát za to...

V ten pravý čas a Vy to poznáte....

Kdy si řeknete, že je nejvyšší čas posunout svůj život o kus dál a začíst psát novou kapitolu svého života.

Je lepší zkusit a neuspět, než nezkusit a celý život si vyčítat, že jsme se o nic nepokusili.

 

Některé okamžiky a šance už se neopakují. Jakmile se o to nepokusíte hned a odsouváte věci na dobu neurčitou, tak to neuděláte nikdy. Budete si říkat pořád dokolečka, až bude vhodná chvíle, až budou peníze, až se postaví dům, až budu zdravý/á, až až až....

Každým posunujete svůj sen na neurčito. Když něco chcete a vychází to z Vašeho srdce, máte dost odvahy pro to udělat nemožné. 

 

Láska je vzácný dar v životě a pokud ji najdeme měli bychom si ji vážit. Najít v dnešní době své druhé já, je opravdu těžké. :-)

A žít s někým celý život, jen proto, že si řekneme...

že je hodný/á, že mě má rád/a, on/ona je dobrý manžel/ka, on je dobrý otec mých dětí, ona je dobrá maminka mých dětí.

 

Myslím si, že jen tohle nestačí. :-) 

Vztah potřebuje jistou dávku peprnosti, trpělivosti, a vášně. A co je víc, než společný upřímný smích, který vychází ze srdce. :-) Co je víc, než vidět naši drahou polovičku šťastnou a milovat na ní každý kousíček jeho/její osobnosti. :-) 

 

Než když se Vás někdo zeptá, proč sní/sním ještě jsi? A Vy odpovíte, protože je hodný/á a mám ho rád/a. Vaše odpověď by měla být, protože je jedinečný/á, výjimečný/á a zrcadlí moje druhé já. Je to nejkrásnější pocit na světě, najít takového člověka. :-) A jakmile takový člověk do Vašeho života vstoupí, hned poznáte, že je to právě ON. Ten, který Vám chyběl k Vaší úplnosti. :-) 

 

 Věřím, že mezi námi se najde spoustu vztahů, kde tohle ani po xxx letech nevymizí. Ovšem dnes tohle vidět je vzácnost. :-) 

 

Pokud máte ve svém životě takového člověka, bojujte o něj do poslední chvíle, važte si své druhé polovičky a milujte ji celým svým srdcem. Ty které skutečně ze srdce milujeme zůstanou navždy v našem srdci. ♥♥♥ :-) 

 

Já jsem takového člověka našla a věřím, že si tyto řádky přečte. Protože mu to vykouzlí obrovský úsměv na tváři. :-) :-) 

25436339_10210104418718076_522495715_n.jpg

S láskou Katrin heart

 

 

 
 


Poslední fotografie


Archiv

Kalendář
<< červenec / 2022 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 35634
Měsíc: 1190
Den: 42