Jdi na obsah Jdi na menu
 


MYSL jako nástroj opravdového štěstí :-)

Máme jen jeden život, tak ho žijme podle sebe a ne podle očekávání druhých. :) Jsou a budou lidi, kteří Vám řeknou, že něco nedokážete. :)

article preview

23898012_10209961675909595_1091110231_n.jpg

Čím více se zabývám pozitivním myšlením, tím více zjišťuji na svou vlastní kůži, že opravdu člověk zvládne i nemožné. Každý z nás má moc změnit vše, co mu nevyhovuje. :)

Dělat každý další nový den krůčky kupředu je důležité a hlavně nezůstávat na místě. Sny jsou od toho, aby jsme si je splnily do posledního. :) Občas je změna přesně to, co potřebujeme. :) Víte, že udělat věc, které se bojíte, je první krok k úspěchu? :)

Máme jen jeden život, tak ho žijme podle sebe a ne podle očekávání druhých. :) Jsou a budou lidi, kteří Vám řeknou, že něco nedokážete. Podkopnou Vám nohy. Ale není důležité, co si myslí ostatní, ale co si myslíte Vy sami. Jestli opravdu věříte svým snům natolik, že dokážete jít i přes všechny překážky a negativní lidi nebo-li přes mrtvoly nekompromisně za svým cílem. Protože jsou to Vaše sny, Vaše volba a Váš život!!! :) 

Když jste šťastní vychází z Vás dobrá energie. Když vysíláte svou špatnou energii myšlenkou, tak Vám například někdo vynadá, nebo Vám někdo něco začne vyčítat a vše se pomalu, ale jistě začne na sebe nabalovat. Proto, když máte špatnou náladu, nikdy to neskončí jen jednou katastrofou. :) Večer přijdete domů a jen si řeknete to byl zase den. :)

Všichni, kdo právě čtete tyto řádky a zároveň i mé myšlenky, co Vám předávám dál, tak máte ohromnou moc a sílu změnit svět kolem sebe. :) Nalaďte se sami na Váš vnitřní klid, mír a štěstí. :) Možná se kolem Vás lidé a věci vymění, ale to přece nevadí. :) 

Vždy se stane přesně to, čeho chcete opravdu dosáhnout. Jakou cenu za to budete chtít zaplatit, je už otázka druhá. :) 

Je třeba si uvědomit, že při dosahování snů nevzniká nic špatného. Vyvolává to ve Vás až příliš dobrých myšlenek. :) Nemůžete dělat nic jiného než se jen usmívat na všechno kolem sebe. Na lidi, kteří se na Vás mračí sebevíc, nebo se Vám snaží Váš den znepříjemnit za každou cenu. :) 

Jestliže si říkáte jak je to možné? Když jste svého cíle třeba ještě ani nedosáhli? Proč by jste měli mít, tak dobrou náladu a cítit se šťastně. Víte proč? Protože Váš mozek věří a prožívá. :) 

Náš mozek je neuvěřitelný přístroj a my máme jedinečnou možnost ho ovládnout a využívat ho jen a jen ve svůj prospěch. :) 

Chcete-li skutečně změnit Váš život, tak nikoho dalšího nepotřebujete. Vy sami přece chcete změnit svůj život a neděláte to jen proto, aby byl spokojený někdo jiný, že? Já jsem si vždy myslela, že k uskutečnění svého snu potřebuji někoho dalšího. Ale dnes vím, že vůbec ne. :) Protože spoléhat se na druhé je frustrující a plné bezmoci. 

Osvobodil mě fakt, že se můžu spolehnout jen a jen sama na sebe. Čím více jsem se spoléhala na druhé, tím jsem byla i více nešťastná. Byla jsem zklamaná a mívala jsem pocity bezmoci. Jednoho dne jsem si řekla, že pokud mám být šťastná, tak se chci spoléhat jen sama na sebe. A můj život zase nabral jiné obrátky. :)

To nejlepší, co můžete udělat je převzít zodpovědnost za svůj život. Nikdo jiný za Vás životní situaci ve které se nacházíte nevyřeší. Jen Vy sami jste strůjcem svého štěstí. A jen Vy sami máte klíč ke štěstí.

Každý z nás je na tomto světe z nějakého důvodu. Splnit si vše po čem toužíte. Ovšem ne každý to dokáže. Protože nás velmi snadno přemůže strach, že ano? 

Ale chci Vám říct, že strach není skutečný, jediné místo kde strach může existovat jsou Vaše myšlenky o budoucnosti. Je to Vaše představivost, protože Vás nutí se bát věci, které vůbec nemusejí existovat. :) 

Jakmile začnete věnovat myšlenky Vaším snům a cílům, skočíte o schod výš k pozitivním aspektům. :) 

 Protože k Vaším snům se vážou pouze šťastné pocity. Budete lepší, jistější, odolnější, hodnější, a laskavější lidé. :) 

Člověk, který je šťastný, je prospěšný mnohem více, než kdyby se sám na úplném dně za každou cenu snažil pomoct ostatním. 

Měli by jste chtít nejdříve pomoct sami sobě, aby jste svou lásku, přízeň a skutečnou pomoct mohli rozdávat ostatním. :) 

Jakmile to neuděláte, budete sami ze sebe dávat dluh a to vede k dalšímu propadu Vaší životní situace. 

Například k tomu, že Vás lidé budou využívat a nebo k Vám budou nevděční. :) 

Zapomeňte na to, co děláte a myslete na to proč to děláte. :) 

Kdo by nechtěl lítat, kdo by nechtěl žít jak to pluje v našich představách. A mnohem silnější než víra je naše přesvědčení. :) 

Jestliže je cesta za štěstím klikatá nevadí! Důležité je jestli jdeme. :) 

Nikdy neuhýbejte překážkám, vždycky Vám přinesou to, co potřebujete k uvědomění na Vaší cestě za splněným snem. 

Každý z nás má

kam patřit

kam mířit

a koho milovat. :) 

Je jedno, co lidé říkají a nezáleží jak dlouho to trvá. Věřte v sebe sami a můžete vzlétnout. :) 

Buďte věrní sami k sobě a následujte své srdce. :) Něco si přejte a těm snům dejte děj. :)

Jen Vy sami sobě dokazujte, že to za to stojí. 

Sny máme žít a nejen snít. Dokázat, že jste se přestali bát. :) 

Šťastní lidé jsou společenštější, pružnější a tvořivější. Mnohem lépe snášejí stres všedního dne než lidé nešťastní. Šťastní lidé vykazují vlastnosti jako je otevřenost a ochota sbližovat se s druhými lidmi a pomáhat jim. 

Jestliže máme v pořádku nástroj, kterým tak činíme, tedy naše tělo, mysl a duší můžeme jedině tak, nejlépe pomoct druhým. :)

Šťastní lidé mají menší pravděpodobnost, že onemocní. Vliv štěstí na zdraví je tak silný, že je srovnatelný například s tím, zda kouříte či nikoliv. :) 

Tipy jak ovládnou mysl:

Zaměřit se na cíl :)

Na co se zaměříte, to vidíte. Jestliže jste zaměřeni na řešení, tak ho vidíte. Když jste zaměřeni na překážky, tak je vidíte. Vždycky máte možnost volby toho, na co se zaměříte. Zaměříte-li se na to, za co jste vděční, budete šťastnější. Když na to, co chcete, budete úspěšní. 

Vaše mysl bude směřovat k tomu, na co myslíte nejvíc. Proto myslete na to, co chcete bez výhrad. :)

Využít moc podvědomí :)

Hlídejte si své myšleny. Co říkáte a o čem přemýšlíte. Ujišťujte se pořád o tom, že už teď si vychutnáváte štěstí a Vaše podvědomá mysl se pustí do práce, která Vás podpoří k dosažení Vašeho cíle. 

Slova, která vyslovíte se ukládají do podvědomé mysli a stávají se součástí Vaší povahy a životního postoje.

Svoje ústa ovládáte jedině Vy. Proto doporučuji si je hlídat, protože dostanete přesně to, o co si říkáte. Chcete být šťastní dávejte si pozor na ústa. :) 

Představit si :)

Jestliže chcete žít šťastný život, tak si ho ve Vaší mysli představte. :) Jak chcete žít? Představte si to. Pak je velká pravděpodobnost, že toho opravdu dosáhnete. :) Jakmile si představíte sami sebe, jak dosahujete žádaného výsledku, nastavíte si duševní program, jako by to bylo ve skutečnosti. :)

Představivost je duševní trénink. :) Neustále si představujte sami sebe, jak se cítíte, kde jste, s kým jste, co slyšíte, co vidíte....když jste šťastní. Trénujte každý den a výsledky se dostaví. :) 

Používejte pozitivní slova. :-) :-) :-) Ano, Ano a ještě desetkrát Ano, pozitivní slova mají neuvěřitelnou moc. :)

Naše mysl během dne vytváří více než padesát tisíc myšlenek, které jsou převážně negativní. Proto je důležité se zaměřit na pozitivní věci, pozitivní slova a ujišťování, představujte si pozitivní výsledky Vašeho života. :) 

Víte, často se setkávám s negativním přístupem lidí kolem mně. A dokonce jsem se o tom už zmínila viz další články. :) Ale opakování je matka moudrosti. :)

Málo kdo si uvědomí, že to co vysloví v negativním smyslu si také do života přitáhne. A pak se velice snadno a rychle diví jak je to možné. A v člověku negativní věta zůstane už hluboko zarytá.

Já jsem se naučila nad tím povznést, kdokoliv mi řekne něco negativního, tak to nevypovídá o mně a mém přístupu k životu. :)

Občas mně jen zamrzí, když lidé kolem mně věci vidí příliš negativně a černě. Ale vždy to vstřebám a jdu dál. :)

Pozitivní myšlenky Vás uvolní, budete pozornější a lépe se soustředit. Budete mít větší radost a získáte pozitivní výsledky. :)

Vy se rozhodujete o tom, co si budete myslet! 

Tím, že ovládnete svoji mysl, získáte pozitivní duševní postoj a budete prožívat šťastný život. :)

Deset zákonů šťastného života: 

1. Zákon sebepoznání a sebepřijetí

Jestliže chcete vědět, co chtít a kam směřovat, jaké si volit cíle, je nutné vědět, co se ve Vás skrývá. Jakmile to zjistíte, tak přijmete své přednosti a nedostatky.

2. Zákon samostatnosti

Je důležité, aby jste byli sami sebou. :) Spoléhat se pouze na sebe a být nezávislý. Na štěstí nelze čekat, je třeba hledat jej, samostatně se k němu dopracovat. :) 

3. Zákon aktivity

Šťastný člověk si pořád vymýšlí nějaké činnosti, co bude dělat, čím svůj život naplní. Hledejte ve svém nitru, co Vás baví a naplňuje. :) 

4. Zákon úplnosti

Radost a další hezké příjemné věci je nutno pěstovat ve všech oblastech Vašeho života. 

5. Zákon rovnováhy

Rovnováha či harmonie jsou nedůležitějším zákonem všehomíra. :) Dojde-li k narušení začnou proudit energie s cílem dalšího vyrovnání. To platí ve všech oblastech ve společnosti i v naši duši. Rovnováha v dávání a přijímání. :)

6. Zákon zachování energie 

Každé dění vyžaduje energii. V duchovním i v materiálním životě jde o to, že když něco chceme musíme pro to něco udělat. :) Je potřeba se naučit vynakládat energii a překonávat překážky. Nic není zadarmo. :) Chcete-li mít něco, co jste ještě nikdy neměli, musíte chtít udělat něco, co jste ještě neudělali. 

7. Zákon stálého růstu

Práce na sobě je hodně důležitá. Učení se stále novým věcem. Jestliže nebudete používat své svaly, ochabnou. Nebudete-li používat svůj mozek, zakrní Vám. Duchovní rozvoj nikdy nekončí. Nové informace přinášejí nové možnosti a tím i nové radosti. :)

8. Zákon tolerance (ohleduplnosti)

Každý má právo být sám sebou, dělat co uzná za vhodné, zastávat své názory, prosazovat své myšlenky. Není proto potřeba někomu něco vnucovat. :) 

9. Zákon četnosti a mravní čistoty

Každé jednání má být čestné, opravdové a čisté. To znamená bez úmyslu podvádět, škodit a ubližovat druhým. Výčitky zakalí každé štěstí. Chybovat je lidské, takže se neustále učme odpouštět sobě i druhým. :)

10. Zákon tří hodnot

DOBRO

PRAVDA

LÁSKA

Naleznete je všude na každém kroku. Dobro se projevuje v lásce, pravda v poznání a v opravdovosti a krásu naleznete v umění, přírodě i mezi lidmi. 

Dobro máme KONAT. :-)

 Pravdu máme HLEDAT. :-)

Krásy si máme UŽÍVAT. :-)

23899186_10209961682909770_996578490_n.jpg

S láskou Katrin heart

 

 
 


Poslední fotografie


Archiv

Kalendář
<< červenec / 2022 >>


Statistiky

Online: 4
Celkem: 35163
Měsíc: 912
Den: 41